Beste Kunstliefhebber,
Mijn naam is Rob Nagy
Ik ben geboren in 1959 te Geleen. Op 18 jarige leeftijd ben ik in de gezondheidszorg gaan werken. Ik ben nog steeds als psychiatrisch verpleegkundige werkzaam.
Mijn voorliefde voor de moderne schilderkunst heb ik altijd al gehad en droomde ervan om zelf ooit eens een doek te schilderen.
In 2006 heb ik voor het eerst de schilderskwast in de hand genomen met als doel te onthaasten van een drukke baan en om mijn gedachten opzij te zetten. Geen rekening te hoeven houden met grenzen, afspraken, protocollen en alles wat het huidige gejaagde leven met zich meebrengt.
Mijn inspiratie is het ook het leven zelf, verbindingen van mens en gedachten, het mysterieuze en ongrijpbare. Ik beschouw het als steeds verder door dringen tot de kern van het leven, hoe deze er ook uit moge zien en waar deze ook te vinden is. Ik laat mij inspireren door mijn gevoel en de beleving die er in mij opkomt. Daarbij zijn beelden en gedachten uit het dagelijks leven van invloed. Ik laat mij meevoeren door de veranderingen van tijd en inzichten. Het weerhoudt mij niet om mijn fantasie de vrije loop te laten.

  Naam:

  Rob Nagy

  Lid sinds:

  31-08-2013

  Bezoekers

  1,571