Thomas Bijen (1980) is een jonge grafisch kunstenaar. Vanuit een klein dorp in het oosten van Nederland is hij de wijde wereld gaan verkennen. Tegenwoordig woont en werkt hij in Den Haag, de derde stad van Nederland.

In 2007 studeerde Thomas af als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit in Delft. Deze combinatie van techniek en creativiteit heeft zijn interesse voor grafische kunst verder aangewakkerd.

In het begin van 2010 besloot Thomas zijn handtekeningen als basis te gebruiken voor het maken van kunst. Zijn ervaring met grafische software bleek een ideale toevoeging om zijn illustraties te bewerken en te schalen naar een groter formaat.

In februari van dat jaar verkocht hij zijn eerste exemplaar op canvas. Vanaf dat moment heeft hij zijn werk kunnen exposeren in galeries in Delft, Den Haag, Schiphol, Amsterdam en recentelijk in het Hilton Airport Hotel te Kopenhagen, Denemarken.

Het label Thomasbijen.com is een collectie van exclusieve ontwerpen die in een gelimiteerde oplage uitgebracht worden op verschillende ondergronden.

Zijn doel is om mensen te laten omringen met zijn kunst, kunst dat verder gaat dan de omlijsting van een individueel werk. Het werk is een expressie vanuit zijn zoektocht naar een sprookjesachtige wereld, vol spel en fantasie; iets waar hij als kind